webdesign: webnestor.dk

   

Indlæg fra medlemmerne
Hvis I har indlæg, I ønsker bragt på hjemmesiden kontakt Henrik Rømer.

18.5.2008 Copenhagen marathon

Ja jeg har ømme ben idag, men ikke mere end et halvmarathon tror jeg, jeg kan da sagtens gå etc og har ikke decideret ondt nogle steder. Det var en stor fornøjelse kan jeg fortælle jer, hele vejen igennem, oz selvom benene syrede godt til efter de 30 km. Men jeg holdt mange gode spise og drikkepauser undervejs og fik snakket med en del løbere undervejs også. Så selvom det tog lang tid, så er jeg sikker på, at det var den bedste strategi for mit første marathon. Nu skal jeg jo løbe New York marathon til efteråret og der ved jeg så, hvad det kan betale sig at bruge lidt tid på og hvad der ikke er så nødvendigt. Jeg vil tage et lille kamera med og tage billeder undervejs, så kan i jo få del i stemningen derovre fra:-)

(Du er sej Stina: red.)

med venlig hilsen Stina

 

Skærtorsdagsløb – torsdag den 24/3 2005 – Herlufsholm Atletik & Motion.

3 friske Præstøløbere deltog i Skærtorsdagsløbet den 24. marts 2005.

Dette løb er ét af de ældste løb i Danmark, og til næste år er det 70. gang, at løbet bliver skudt i gang. Dette er måske en anledning til, at endnu flere løbere fra Præstøløbere kan finde vej til Herlufsholm Stadion. Løbet arrangeres af Herlufsholm Atletik & Motion, og i år deltog i alt 190 løbere.

Det var meget koldt og diset på dagen, og vi nåede at fryse, inden vi kom i gang med løbet.

Der var 2 ruter, en distance på 5,144 km og en distance på 10 km. Jeg tror, jeg kan tillade mig at sige, at det var meget tungt at løbe i det vejr, ligesom der var ret vådt i skovbunden forskellige steder. Men det var 2 dejlige ruter, som vi kan anbefale.

De 3 løbere, der deltog, var Pia Grønquist, som kom ind på en flot tid – 26,34, på 5,144 distancen. Formandinde Tina Pedersen løb i en flot tid – 56,40 på 10 km distancen og Lone Larsen løb ligeledes 10 km distancen i tiden 53,41.

Mange løbehilsner fra Lone.

Husk - det må godt gøre lidt ondt - J