webdesign: webnestor.dk

   

Hos præstøløberne er vi en lille gruppe der også løber trailløb. Vi løber i skovene omkring os, og tager af og til ud på ture til spændende steder rundt på Sjælland og ø'erne, hvor vi også møder andre glade løbere fra de omkringliggende klubber. Vores træninger og udflugter kendetegnes ved at der ofte hygges efterfølgende, og så er der som altid mulighed for at blive rigtig glad i låget efter en god tur i en til tider udfordrende natur.

Hvad er trailløb?

Trailløb handler for os om at komme væk fra asfalten, og i stedet løbe på et varieret underlag, gerne med gode stigninger og til tider lidt mudder. Men vigtigst af alt - så handler det om at have det sjovt, og det har vi ;-)

Forudsætninger

Det er meget enkelt, - kan du løbe mindst. 5 km. og har du mod på at løbe på varieret underlag med forskellige forhindringer, og har du et par ganske alm. løbesko, så er du allerede klar. Alt det med specielle sko og lign. kan altid komme senere, hvis du bliver bidt af denne løbeform.

Hvornår træner vi?

Vi løber ikke på bestemte steder, dage eller tider, men laver altid spontane aftaler både i hverdage og weekends. Som oftest bliver det planlagt på Præstøløbernes Facebookside, og derfra er det bare at tilmelde sig.

Hvordan kommer jeg med?

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med trailløb sammen med os, så kan du enten vælge at tilmelde dig en træning, eller arrangement når vi skriver om dem på Facebook. Eller hvis du gerne vil med på den førstkommende tur, hvor vi ikke løber så langt for lige at prøve det af kan du kontakte Steen Sønderup på mobil 3082 3060, så vil han sørge for at du kommer med på en tur der matcher dit niveau.