webdesign: webnestor.dk

   

Præstøløbet 2005

Resultatliste 2,8 km

Resultatliste 7,9 km

Den 28. august 2005 fik vi afviklet Præstøløbet 2005. Som ved alle andre udendørsarrangementer krydsede vi fingre for at vejret holdt tørt – og det gjorde det. Dagen startede med sol, let vind og ca. 20 grader, dvs. perfekt løbevejr.

Ved forhåndstilmeldingen hos Sportigan i Præstø havde 25 løbere tilmeldt sig, men da starten var ved at nærme sig, var der tilmeldt 76 løbere, 33 til den korte tur på 2,8 km og 43 løbere til den lange tur på 7,9 km. Vi havde fået den lokale journalist, Tommy Christiansen, til at speake ved løbet. Knaldet fra tre balloner skød starten og vores nye tidtagningsur i gang , som vi havde fået sponsoreret fra Præstø Håndværker- og Borgerforening, Lions Club Præstø-Fladså, OP Træ- og Pejsebrænde og Din Butik/Nyt Syn.
På den korte rute var Torben Bille hurtigst blandt mænd i tiden 9.23, og den 10-årige Alberte Bennedsen hurtigst blandt kvinder i tiden 12.39.
På den lange rute var det for andet år i træk Frank Løvendahl der var hurtigste mand i tiden 25.32, og Malene Lund Sørensen var hurtigst blandt kvinder i tiden 35.50.
Der var vand, saft, kage og chokolade efter løbet, og herefter var der den store præmieoverrækkelse og uddeling af sponsorgaver, som blev udtrukket på startnumrene.

Uddeling af de mange sponsorgaver er blevet en fast og hyggelig tradition til Præstøløbet. Alle bliver til det sidste og venter spændt på, om det er deres nummer der bliver trukket ud. Ikke mindst for at være den heldige vinder af hovedpræmierne – to par løbesko sponsoreret af Sportigan, Præstø. Alle sponsorer og gaver bliver nævnt én for én og løberne kommer op enkeltvis og henter gaverne.

Se resultaterne fra løbet: 2,8 km - 7,9 km